A doua serie din “Colecţia de la Count’s Kustoms” debutează pe HISTORY®

HISTORY® va difuza, începând de azi, 13 iunie, a doua serie din “Colecţia de la Count’s Kustoms”. Prima serie, difuzată în fiecare joi pe HISTORY, s-a bucurat de succes în rândul românilor, ajungând rapid în topul celor mai vizionate emisiuni din grilă.

Danny “The Count” Koker se întoarce pe HISTORY. El este legenda din Las Vegas care cumpără, restaurează şi tunează maşini şi motociclete clasice şi apoi le vinde celor pasionaţi. Danny iubeşte maşinile şi motocicletele americane clasice, de la Thunderbird şi Corvette la Harley şi triciclete tunate. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre automobile istorice şi transformări spectaculoase.

A doua serie din „Colecţia de la Count’s Kustoms” se va transmite pe HISTORY în fiecare joi, de la 21.00, la fel ca sezonul precedent. Prima serie, recent încheiată, a ajuns rapid printre preferinţele telespectatorilor români, situându-se în luna mai în top 10 cele mai apreciate seriale HISTORY. (conform datelor oferite de ARMA, în perioada 1 -31 mai 2013, target din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani)

Adaugati comentariu