A fost lansată noua colecție Ferrari

Ferrari Store București, singurul magazin oficial Ferrari din Europa de Est și unul din cele mai mari din Europa, a lansat sâmbătă, 29 octombrie, noua colecție 2011-2012.

Urmând modelul automobilelor, Ferrari îmbină calitatea și fiabilitatea cu stilul modern, reușind, încă odată, să surprindă prin piesele vestimentare elegante și accesoriile ce nu trebuie să lipseasca unui fan adevărat.

«Adeptul modei Ferrari este o persoană dinamică şi plină de viață. Este omul modern, a cărui trăsătură principală este încrederea în sine și rafinamentul. El știe să transmită celor din jur spiritul și mentalitatea învingătorului, care-l şi caracterizează.» declară Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari înRomânia.

Această nouă colecție vine cu noutăți pentru toți membrii familiei. De la vestimentație casual lifestyle sau fan, până la cele mai recente elemente decorative cu simbolul Căluțului Cabrat. Datorită Ferrari Store, Ferrari nu mai este doar un vis greu de atins ci devine un univers accesibil tuturor.

Lansarea oficială s-a facut prin intermediul unei petreceri la Ferrari Store și a constat într-o prezentare de modă a colecției, muzică, spectacol, un cocktail și multe surprize electrizante! Această petrecere a ajuns la a treia ediție iar tematica a fost noaptea de Halloween.

Adaugati comentariu