A început spectacolul din IRC pentru Marco Tempestini


Marco Tempestini şi Dorin Pulpea se află, după primele 3 probe speciale din Raliul Sata Acores, pe locul secund în IRC Production Cup și pe locul 11 în clasamentul general.

Sezonul 2012 din Intercontinental Rally Challenge a inceput pe macadam, suprafata preferata a echipajului Marco Tempestini si Dorin Pulpea, cu raliul Sata Acores in Portugalia. Dupa cele doua zile de recunoasteri echipajul romanesc era optimist. „Imi plac foarte mult probele de aici. Oricum, pe macadam ne simtim foarte bine si, daca totul functioneaza perfect, cred ca avem sanse sa ne atingem obiectivul”, a spus Marco Tempestini, dupa recunoasterile oficiale.

Totul a functionat perfect si in shakedown unde Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat cu cel de-al zecelea timp. „Am reusit sa rezolvam toate problemele aparute la masina in ultimele raliuri. Am facut o greseala aici, dar suntem multumiti de rezultat. Am obtinut al doilea timp la IRC Production Cup, dupa Ricardo Moura favoritul local, dar ne asteptam la asta. Acum sper ca masina sa-si demonstreze fiabilitatea in raliu”,a spus pilotul Napoca Rally Academy, dupa shakedwon-ul programat joi dimineata.

Tot joi, 23 februarie, au fost programate si primele trei probe speciale din Rallye Sata Acores, prima etapa din Intercontinental Rally Challenge 2012. Dupa cei 26,6 kilometri de proba speciale, Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat ziua pe locul secund in IRC Production Cup, dupa portughezul Ricardo Moura, si pe locul 11 in clasamentul general. „Am fost surprins de cat de moale a fost macadamul. Masina a fost prea joasa si suspensiile prea tari. Am glisat mult prea mult si am pierdut timp. Urmeaza doua zile lungi si din informatiile primite va ploua. Nici nu vrea sa ma gandesc acum la asta”, a spus Marco Tempestini, dupa primele trei probe din Rallye Sata Acores Portugalia.

Vineri, in ziua a doua a raliului, urmeaza 82,85 kilometri impartiti in 6 probe speciale, startul pe prima proba a zilei fiind programat la 13:20 ora Romaniei (10:20 ora locala – diferenta de fus orar intre insulele Azore si Romania fiind de 3 ore).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top