A sărit peste un Lamborghini care rula cu 200 km/h!

saritura peste Lamborghini

Omul ăsta nu-i normal! Un tânăr rus, pasionat de cascadorii urbane, a fugit din “regatul de gheață” Siberia pentru a-și face de cap la Dubai. Dar n-a făcut-o pentru vacanță, ci ca să sară peste un Lamborghini.

Oleg “Cricket” Sherstyachenko este celebru pentru cascadoriile urbane. Siberianul s-a dat cu skateboard-ul și cu bicicleta pe balustradele unui zârie-nori la Hong Kong și s-a ales cu dosar penal întocmit  de poliția locală. A făcut parkour la Paris și la New York și s-a cățărat pe macarale. Dar o serie de cascadorii îndrăznețe l-au făcut celebru și în lumea auto.

VIDEO

Anul trecut, rusul în vârstă de 26 de ani s-a pus în fața unui Lamborghini Aventador care se îndrepta spre el în viteză. Când mașina s-a apropiat, curajosul a sărit peste bolid. Echipa care a filmat cascadoria a răsfulat ușurată când a văzut că nebunul a aterizat în picioare. Comunicarea nu a fost deloc ușoară pe platoful de filmare improvizat pe o șosea din deșertul Emiratelor Arabe Unite.

Justin Bieber tocmai și-a primit noua mașină:

Lamborghini Aventador S

Nu a prima încercare reușită de Oleg „Cricket”, cel care își pune viața în pericol zi de zi. Tot anul trecut, “Greierele” a sărit peste un BMW i8 în centrul orașului Ekaterinburg, iar în 2016, s-a dat peste cap în aer, în timp ce un Ferrari trecea în viteză pe sub el.

Un Lamborghini primit de Papa Francisc a fost vândut la licitație

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top