A scăpat bestia! BMW M2 Competition a ajuns din greșeală pe net

BMW M2 Competition leaked (3)

Greșeala lor, bucuria fanilor! BMW Australia a făcut publice câteva fotografii în care apare noul BMW M2 Competition, dar și o serie de detalii interesante. Australienii au retras totul când și-au dat seama că mașina este încă top secret până la Salonul Auto de la Beijing!

Coupe-ul ultra-peroformant va avea, se pare, sub capotă, propulsorul de la M4: unitatea S55 twin-turbo de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, dar cu un nivel diferit de putere, 410 CP și 550 Nm, pentru a alerga de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde. Mașina ar putea primi o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj și tracțiune spate, dar ar putea fi disponibilă și cu transmisie manuală cu șase trepte.

BMW M2 Competition leaked (2)

Cu o parte frontală redesenată, cu o grilă supradimensionată de culoare neagră și prize de aer de mari dimensiuni, cu oglinzile preluate de la M4, BMW M2 Competition pare o fiară care mănâncă asfalt la micul dejun. În partea posterioară, M2 Competition a primit un difuzor de aer nou și patru evacuări robuste.

Jante negre specifice modelului, scaune și volan sport și butoane roșii M1 și M2 pe volan, preluate de la noul M5, sunt elemente care completează natura ultra-sportivă a coupe-ului dezvoltat pe circuit.

BMW M2 Competition leaked (1)

Adaugati comentariu