A spălat mașina bine de tot! Imagini filmate într-o spălătorie auto

Spălătorie auto

Interior, exterior, cu pre-spălare și ceară? Clientul trebuie doar să spună “da” sau “nu” când primește astfel de întrebări la spălătorie. Mai greu este însă când clientul își spală singur mașina. O doamnă a spălat-o bine de tot. Pe toate părțile!

Imaginile surprinse de clienții unei spălătorii auto au devenit virale pe internet. O doamnă și-a spălat Mazda bine de tot. A durat cam mult, ce-i drept. De ce? Pentru că doamna, după ce a făcut mașina să strălucească la exterior, a luat la rând interiorul. A dat cu spumă și pe interiorul portierelor, și pe tapițerie. Și chiar dacă unghiul de filmare nu oferă o vizbilitate totală, credem că nici bordul mașinii nu a scăpat.

Nici nu vrem să știm de ce interiorul mașinii a avut nevoie de asemenea tratament, dar comentariile ironice care însoțesc clipul pun cap la cap un scenariu de filme de groază. “Poate și-a plimbat iubitul cu mașina. După ce l-a ucis!”, este una dintre supoziții. Un alt privitor cu simțul umorului întreabă dacă pe urmă a dat cu aspiratorul la exterior.

Întrebarea noastră este: o fi atârnat mașina pe sfoara de uscat rufe din curte odată ce a ajuns acasă? Altfel nu vedem cum ar fi putut să o usuce!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top