A treia ediție IAM Conference Europa de SE a avut loc la București

Cea de-a treia ediție a conferinței IAM Conference SEE (Independent Aftermarket Association Conference), dedicată serviciilor aftermarket și membrilor indepedenți din domeniu, a avut loc la București, pe 20 octombrie.

Organizată sub patronajul FIGIEFA, conferința a avut drept scop reunirea reprezentanților IAM din sectorul industrial și din cel specializat în ramura de vânzări și servicii post-vânzare.

Circa 250 de invitați au luat parte la conferință, experți din întrega Europa analizând tendințele și provocările relevante, în prezent, pentru curentul aftermarket.

După-amiaza a fost rezervată discuțiilor pe tema experienței dobândite de IAM, precum și pentru crearea unei scrisori de intenție referitoare la crearea unei asociații independente dediicată segmtentului aftermarket. Orașele implicate și co-semnatare sunt și cele care au statut de membru IAM:

Partenerii media au fost revistele AutoExpert si FloteAuto.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top