A7 Sportback în formă maximă

Prin noul A7 Sportback, Audi păseste într-o nouă clasă. Acest elegant model de mari dimensiuni in cinci uşi, îmbină caracterul pasional al unui coupe cu confortul şi prestigiul unei limuzine şi caracterul funcţional al unui avant.

A7 stabileşte noi standarde în multe domenii datorită caroseriei uşoare cu numeroase componente din aluminiu, puternicelor şi extrem de eficientelor motoare V6,  şasiului sport şi sistemelor multimedia avansate şi a celor de asistenţă. Audi aduce designul la un alt nivel prin modelul A7 Sportback, ale cărui linii inspiră sportivitatea estetică cat şi o superioritate in eleganţă. Modelul coupe in cinci uşi are o lungime de 4,97 metri, o lăţime de 1,91 metri, si o înălţime de doar 1,42 metri. Capota lungă, montanţii C cu forme sport fluide şi partea spate cu o înclinaţie abruptă ofera dinamism modelului. 

A7 Sportback este un Audi în formă maximă. Designul sugerează estetica tehnologiei moderne prin fiecare detaliu: prin liniile clare şi precise, cat si elegantele suprafeţe sportive. În partea din faţă, farurile opţionale cu LED-uri accentuează expresivitatea distinctă. Acestea utilizează diode emiţătoare de lumină pentru toate funcţiile şi consumă foarte puţină energie. Lămpile de poziţie spate cu LED-uri se regasesc ca dotări standard. 

În interior, chiar şi cel mai mic detaliu dovedeşte grija cu care Audi îşi construieşte modelele. Calitatea tuturor elementelor arată măiestria producătorului. Noile materiale de calitate superioară, precum furnirul de lemn, sunt o încântare pentru simţuri, iar sistemul opţional de iluminare ambientala evidenţiază caracteristicile interiorului. Scaunele faţă sunt prevăzute cu ventilaţie opţională şi funcţie de masaj. O altă dotare opţională permite reglarea separată a suporturilor laterale şi a spătarelor scaunelor. Hayonul lung se deschide pentru a dezvălui un compartiment pentru bagaje care se încarcă foarte uşor şi oferă un nivel ridicat de funcţionalitate. Volumul său standard ridicat, de 535 litri creşte până la 1.390 litri atunci când scaunele spate sunt rabatate. 

Serviciile online furnizate în colaborare cu Google permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului auto online Bluetooth. Un modul UMTS extrage imagini şi informaţii prin Google Earth, le afişează pe monitor şi le integrează în traseul calculat de sistemul de navigaţie. Un hotspot WLAN permite realizarea contactului cu dispozitivele mobile de la bordul autovehiculului, de exemplu, un dispozitiv iPad. Gama de dispozitive hi-fi de calitate superioară include sistemul audio Bose şi sistemul Advanced Sound System Bang & Olufsen, cu o putere de 1.300 waţi şi 15 difuzoare.

Putere rafinată: motoarele V6
Audi oferă pentru modelul A7 Sportback patru motoare V6 puternice şi rafinate: două unităţi pe benzină şi două unităţi diesel. Acestea dezvoltă puteri cuprinse între 150 kW (204 CP) şi 220 kW (300 CP), iar eficienţa lor stabileşte noi standarde în clasa de autovehicule din care face parte. Noul motor 3.0 TDI, disponibil mai târziu, dezvoltă 150 kW (204 CP) şi împreună cu transmisia multitronic acesta consumă în medie doar 5,3 litri de carburant la 100 km, avand un nivel revoluţionar de emisii de CO2 de doar 139 g/km. Toate motoarele sunt echipate cu un sistem de recuperare a energiei, de management termic şi cu un sistem start-stop. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top