Abarth 695 70° Anniversario – informații și fotografii oficiale

Abarth a lansat o serie limitată a modelului 695 pentru a marca aniversarea celor 70 de ani de la înfințarea mărcii.

Cel mai puternic model din gama Abarth bazată pe Fiat 500 a primit o ediție specială numită 70° Anniversario. Este o serie limitată la doar 1949 de exemplare construite pentru marca aniversarea mărcii Abarth.

Modelul a fost prezentat în cadrul Abarth Days la Milano, cea mai mare reuniune a proprietarilor și fanilor mărcii Abarth. Abarth 695 70° Anniversario poate fi remarcat prin spoilerul reglabil manual amplasat pe hayon, echipare numită Spoiler ad Assetto Variabile. Acest element aerodinamic a fost testat în tunelul aerodinamic al grupului FCA de la Torino.

Fiat 500 serbează 60 de ani cu două ediții aniversare

Spoilerul poate fi ajustat manual în 12 poziții de la o înclinare de 0 grade până la 60 grade. Pe înclinarea maximă, spoilerul adaugă o apăsare aerodinamică de 42 kg la o viteză de 200 km/oră.

Pe lângă spoilerul special, versiunea produsp în serie limitată mai vine cu o serie de elemente ce fac referire la trecutul mărcii Abarth: culoarea verde Monza din 1958, sistemul de eșapament cu patru evacuări finale și accentele gri pentru caroserie.

Abarth 695 70° Anniversario folosește jante SuperSport de 17 inch și etrieri Brembo vopsiți în roșu. Modelul are sub capotă cel mai puternic motor din oferta Abarth: 1.4 litri turbo ce oferă 180 CP și 250 Nm.

Noul model poate sprinta de la 0 la 100 km/oră în 6.7 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 225 km/oră.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top