Accesorii de exterior

Automobilul trebuie să transporte în unele călătorii multe bagaje şi obiecte de divertisment care nu mai încap în interior (echipament de camping, de pescuit, de vânătoare sau sportive, unelte şi scule ect.).

Singura soluţie rămâne să fie transportate într-un portbagaj exterior autoportant sau pe nişte suporţi speciali montaţi pe acoperişul maşinii. Accesoriile exterioare despre care discutăm aici aici (portbagaje autoportante şi suporţi pentru schiuri sau biciclete) sunt realizate de firme de prestigiu KAMEI (ASTER şi DELPHIN) – Germania, THULE – Suedia etc. şi beneficiază de un design deosebit, culori elegante (gri-carbon sau argintii), linie aerodinamică care se adaptează armonios la forma estetică a automobilelor actuale. 

Sunt realizate din materiale plastice speciale, care sunt uşoare, rezistente la apă şi la radiaţiile ultraviolete. Sunt uşor de montat şi utilizat pe orice tip de automobil, au încuietori cu dublă securitate, sunt garantate în exploatare timp de doi sau trei ani şi pot fi revopsite în culori care să se asorteze cu cea a automobilului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top