Accesul la un parc auto modern şi performant

parc auto
Accesul la un parc auto modern şi performant. Atunci când ai nevoie de maşini pe care să le foloseşti în scop propriu, însă nu beneficiezi de capital suficient pentru a ţi le procura sau nu consideri că este necesar să faci o astfel de investiţie, îţi va fi de folos să ştii că există companii care vor veni în întâmpinarea nevoilor tale cu servicii de închiriere, prin intermediul unor contracte avantajoase şi profitabile.

Astfel, fie că afacerea ta implică folosirea unui număr mare de maşini, fie că ai nevoie doar de o maşină pe o perioadă limitată, specialiştii în domeniu te aşteaptă cu o ofertă generoasă şi variată de maşini, sub forma de parcuri auto integrale sau doar a anumitor exemplare de maşini de clasă superioară.

Succesul afacerii tale în domeniul transporturilor

Dacă vrei să demarezi un plan de afaceri care implică transportul de persoane sau de bunuri, însă nu doreşti sau nu ai posibilitatea de a-ţi procura toate maşinile necesare, poţi apela cu încredere la conceptul de leasing operaţional. Ai astfel posibilitatea de a folosi în scop propriu, o flotă întregă sau doar parţială, fără a fi nevoit să cumperi maşinile, ci doar să le închiriezi pe o perioadă determinată de timp. Fie că vrei să dezvolţi o afacere de transport persoane tip taxi, fie că doreşti să faci curierat, oferta făcută de compania de profil te va ajuta să descoperi varianta potrivită profilului tău. Aici găseşti mai multe informaţii privitoare la modul în care poţi beneficia de astfel de servicii, convingându-te de eficienţa şi calitatea acestora.

Leasing-ul operaţional pentru un parc auto

Printr-un contract de leasing operaţional ţi se trasferă dreptul de uz asupra unui parc auto, fie că îl adopţi integral sau doar parţial. Contractul de leasing operaţional se semnează între compania care cesionează total sau parţial flota şi cedent, respectiv cel care va beneficia de parcul auto. Cedentul obţine dreptul de folosinţă asupra vehiculelor, obligându-se să plătească lunar suma stabilită prin semnarea contractului. Contractul de leasing operaţional se încheie pe o perioadă cuprinsă între 12 şi 57 de luni.

Ce acoperă rata lunară plătită în baza contractului de leasing operaţional

Rata lunară stabilită odată cu semnarea contractului de leasing operaţional, acoperă plata asigurărilor, taxelor şi impozitelor, precum şi întreţinerea maşinilor şi plata personalului care asigură aceste servicii de reparaţie şi întreţinere. Costurile sunt estimative, astfel că posibilele riscuri vor fi suportate de către compania care oferă leasing-ul operaţional. Contractul de leasing operaţional include astfel toate costurile de întreţinere, acoperind toate riscurile asociate folosirii parcului auto.

Cui se adresează leasing-ul operaţional?

Leasing-ul operaţional se adresează persoanelor juridice care adoptă externalizarea serviciilor specifice înfiinţării şi întreţinerii unei flote auto. Fie că vrei să activezi în domeniul transportului de persoane, fie că doreşti să practici curieratul, această procedură îţi va fi de un real folos. În cazul în care doreşti să beneficiezi de alt tip de servicii similare leasing-ului operaţional, ca persoană fizică, compania îţi vine în întâmpinare cu alt tip de oferte.

Închirierea unei maşini

Atunci când îţi organizezi concediul, transportul va fi una dintre priorităţi. În cazul în care nu optezi pentru mijloacele de transport pentru călători, atunci va trebui să pleci în călătorie cu un autovehicul potrivit drumurilor lungi, dar şi numărului de pasageri. Motivele pentru care este posibil să doreşti să închiriezi o maşină sunt variate.

Îţi va fi de folos o maşină închiriată atunci când maşina ta nu poate face faţă cerinţelor unui drum lung, nu este sigură, nu are inspecţia tehnică periodică efectuată, nu oferă suficient spaţiu pentru toată familia ta sau nu este confortabilă. Astfel, dacă nu deţii un autoturism sau dacă maşina ta nu corespunde condiţiilor impuse de un drum lung, a închiria o maşină va reprezenta cea mai sigură şi economică variantă.

Fie că ai nevoie de o maşină tip family, pentru ca întrega ta familie să călătorească confortabil şi în siguranţă, fie că ai nevoie de o maşina cu mai mult de şapte locuri, astfel încât să poţi pleca în concediu împreună cu prietenii tăi, dacă doreşti o maşină de clasă superioară pentru tine şi partenerul tău de viaţă sau vrei doar ca maşina în care călătoreşti să fie sigură, performantă şi confortabilă, atunci conceptul rent-a-car va fi cel mai potrivit. Ai astfel şansa de a găsi maşina potrivită nevoilor tale, dar şi de a avea o experienţă minunată la bordul acesteia.

Cum închiriezi o maşină pentru parc auto

Chiar mai mult, atunci când vrei să te relaxezi total sau nu îţi place să şofezi pe drumuri lungi, profesioniştii în domeniul închirierii de maşini îţi vor oferi posibilitatea de a închiria şi un şofer odată cu alegerea maşinii. Te eliberezi astfel de grija condusului, de temerile legate de drumurile necunoscute, dar şi de oboseala produsă de şofatul îndelungat, astfel că te vei putea bucura din plin de fiecare etapă a concediului tău. De asemenea, închirierea unei maşini va reprezenta alegerea cea mai bună atunci când te afli într-o călătorie de afaceri, vizitezi pentru prima dată oraşul sau ţara, vrei să te eliberezi de goana după taxiuri şi nu doreşti să întârzii la întâlnirile planificate.

Închirierea unei maşini presupune un proces simplu, accesibil oricui are nevoie de un autoturism. Odată ce ai parcurs oferta şi ai ales maşina potrivită, poţi face o rezervare, atât telefonic, cât şi online, pe site-ul companiei sau trimiţând un e-mail. Orice rezervare se poate modifica în mod gratuit, important fiind să o efectuezi înainte de data rezervării. Modificările de preţ au loc în momentul în care alegi să modifici perioada de închiriere, locaţia sau clasa maşinii. Returnarea maşinii se poate face şi la o altă locaţie, atât timp cât aceasta se află în aria de acoperire a companiei.

Adaugati comentariu