Accident incredibil! A intrat pe contrasens pe autostradă și a făcut carnagiu!

Accident România (6)

Un șofer a ucis două persoane și a rănit grav doi copii, după ce a condus pe contrasens pe autostradă și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Impactul a avut loc pe autostrada dintre Timișoara și Lugoj, în această dimineață, în jurul orei 4:45. În mașina care se deplasa pe sensul greșit se aflau doi tineri care ieșiseră dintr-un spațiu de servicii, susțin martorii citați de Lugojinfo. Alte vehicule, printre care și un tir, au evitat impactul în ultimul moment, susțin cei care au văzut cum s-a întâmplat totul.

Accident (2)

Doi adulți aflați în mașina lovită au murit pe loc, iar copiii, cu vârste de 6, respectiv 9 ani, au fost transportați de urgență la spital, cu traumatisme craniene și toracice. Tatăl lor, aflat în aceeași mașină, a scăpat teafăr și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ce amendă a luat șoferița care a condus pe contrasens pe autostradă?

Șoferul care a provocat dezastrul a fugit de la locul accidentului. IPJ Timiș a reușit să identifice mașina condusă de acesta ca fiind înmatriculată în județul pe raza căruia s-a produs accidentul, dar șoferul nu a fost prins nici până la această oră.

Accident (4)

Sursă foto: ISU Timiș.

Update: Unul dintre copiii răniți în impact s-a stins din viață.

Șoferul vinovat, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost prins în jurul prânzului. Primele investigații arată că acesta era băut.

Imagini care vă pot afecta emoțional!

Adaugati comentariu