Accident ireal în Marea Britanie – Un BMW izbit de zid

Accident BMW (1)

Știți gluma cu Volkswagen izbit de zid? Azi avem un BMW ca personaj principal. Și nelipsitul zid. La o primă vedere, pare că acest Seria 1 sedan ar fi o operă de artă expusă în cadrul unei expoziții de artă contemporană. Ei bine, nu putem spune că șoferul este însă, vreun artist.

Vă vine să credeți sau nu, accidentul este cât se poate de real. În Marea Britanie, un BMW Seria 1 sedan nou-nouț și-a găsit sfârșitul într-o zid de cărămizi. În mod surprinzător, farurile par intacte și încă funcționează, iar capota este doar puțin șifonată. Nici din lateral mașina nu pare serios avariată. Airbag-urile au sărit însă la impact.

Aflați pe site-ul Miss Auto ce a pățit șoferul.

BMW-ul pare că a intrat în zid perfect perpendicular, cu o precizie matematică. Privind din interiorul clădirii dezafectate în care a intrat, am putea crede că, la un moment dat, mașina a decolat și a rămas suspendată în aer. În exteriorul clădirii, se vede însă că roțile din spate se află încă pe sol.

Sursă foto: All Auto Experts.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top