Aceasta este cea mai sigură mașină din lume. Nu, nu este Volvo!

Tesla Model 3 cea mai sigură mașină 3

NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) a desemnat cea mai sigură mașină în urma testelor de siguranță efectuate luna aceasta. Astfel, Tesla Model 3 este mașina care prezintă cel mai mic risc de rănire pentru cei aflați la bord.

Cu numeroase obstacole în producție, cu întârzieri care i-au convins pe mulți să ceară banii de avans înapoi, cu un interior demn de o mașină low cost a companiei, cu erori majore în funcționare și defecte de fabricație, Tesla Model 3 a fost desemnată cea mai sigură mașină din lume.

Tesla Model 3 cea mai sigură mașină

Automobilul supus testelor NHTSA prezintă cel mai mic risc de rănire pentru ocupanți în caz de accident, datorită modului inteligent în care a fost proiectată. Celula rezervată pasagerilor este una foarte rezistentă, iar pachetul de baterii este foarte bine protejat. Centrul de greutate coborât și liniile curbate sporesc siguranța la bord și reduc riscul de răsturnare.

Cu numeroase airbag-uri și zone deformabile care preiau energia în cazul unui impact, Tesla Model 3 rămâne cel mai accesibil model din gama constructorului din Silicon Valley.

Pe locurile 2 și 3 sunt tot două modele Tesla: Model X și Model S.

 

Adaugati comentariu