Aceasta este cea mai tare fabrică de mașini din lume

fabrică de mașini Affalterbach

Uzina AMG de la Affalterbach a fost desemnată Uzina Anului 2019 de către prestigioasa revistă Produktion. Cel mai puternic motor cu patru cilindri din lume este produs acolo.

Unitatea M139 de 2.0 litri, construită la Affalterbach, dezvoltă 421 de cai putere sub capota clasei compacte de la Mercedes. Motorul pune în mișcare modelele Clasa A, CLA și CLA Shooting Brake. Acesta se construiește pe o linie de asamblare complet nouă, urmând principiul “One Man, One Engine” (“Un om, unmotor”) și punând în aplicare procedurile Industry 4.0. Acestea presupun organizarea complet digitală a logisticii fabricii germane.

fabrică de mașini Affalterbach

“Standardul pe care ni le-am impus noi înșine este acela de a redefini viitorul performanței iar și iar, cu produsele noastre și în producția de la Affalterbach. Sunt mândru de ceea ce echipa noastră a reușit să facă aici”, a fost reacția lui Tobias Moers, președintele Consiliului de Administrație de la Mercedes-AMG.

fabrică de mașini Affalterbach

Competiția “Uzina Anului” se desfășoară anual din 1992. Companii producătoare din orice domeniu pot participa înscriind în concurs o uzină sau un centru de producție, atât timp cât acestea respectă cerința referitoare la forța de muncă minimă. Cel puțin 100 de angajați trebuie să dețină fabrica respectivă. Aceasta va fi supusă analizei și evaluării unor experți în industrie și știință.

Adaugati comentariu