Aceasta este mașina cu care Bentley sărbătorește 100 de ani de existență

Bentley EXP 100 GT (3)

Bentley EXP 100 GT este conceptul cu care casa britanică aniversează centenarul. Modelul spectaculos a ajuns deja în California, la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach.

Conceptul este un omagiu adus modelului care, în 1931, a fost desemnat Best of Show la Concursul de Eleganță. Tot la Pebble Beach, noul Flying Spur își face debutul pe pământ american.

Bentley EXP 100 GT (7)

Până atunci însă, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Monterey, Bentley a expus legendarul Blower din 1929, Pikes Peak Continental GT, dar și noul Continental GT V8 Cabrio. Vedetele motorizate au parcurs și câteva tururi pe celebru circuit Laguna Seca, în fața a 100 de invitați VIP.

Bentley a programat un alt eveniment special în această toamnă, pentru a aniversa 100 de ani de existență. Modele importante din istoria companiei vor defila prin Manhatten pe 19 octombrie.

Bentley EXP 100 GT (8)

Odată cu prezentarea conceptului EXP 100 GT în California, constructorul britanic lansează și aplicația Bentley 100 AR, care folosește un cod QR pentru a oferi o experiență de realitate augmentată la bordul modelului inovator. Aplicația permite și interacțiunea cu o versiune virtuală a mașinii.

Cele mai tari SUV-uri ale lumii se iau la întrecere

Adaugati comentariu