Aceasta este Toyota la care europenii pot doar să viseze

Toyota C-HR GR Sport

Aceasta este Toyota la care europenii pot doar să viseze! C-HR GR Sport, un produs al diviziei de performantță al constructorului nipon, va fi disponibilă exclusiv pe piața japoneză.

Toyota C-HR GR Sport este viziunea Gazoo Racing asupra SUV-ului mic. Echiparea GR aduce o serie de modificări vizuale, care fac modelul să arate mai sportiv și mai agresiv. Jante de 19 inci cu design nou, în două nuanțe, o bară față redesenată, o grilă care stă mai aproape de sol, prize de aer mai generoase și logo-ul Gazoo Racing demonstrează că este o versiune specială.

Toyota C-HR GR Sport (17)

Unsprezece culori și cinci combinații în două nuanțe sunt disponibile în gamă.

La bord, șoferul japonez de C-HR GR Sport ia loc în scaune sport, foarte profilate și manevrează un volan îmbrăcat în piele, cu diametru mai mic. Cusăturile contrastante argintii, pedalele de aluminiu și finisajul argintiu subliniază apartenența modelului la familia sportivă de la Toyota.

Toyota C-HR GR Sport (16)

GR a pregătit și o serie de modificări de ordin tehnic. Suspensia este mai rigidă, la fel și șasiul, iar direcția a fost reconfigurată pentru a oferi o experiență mai sportivă.

Pe piața niponă, cel mai accesibil C-HR GR, cu motor turbo de 1,2 litri, cuplat la o transmisie manuală cu șase rapoarte costă 2.732.000 de yeni (aproximativ 22.600 de euro).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top