Acesta este Renault Captur R.S. Line

Renault Captur R.S. Line autoexpert.ro

Renault Captur R.S. Line este cea mai recentă versiune adăugată în gama crossoverelui mic francez. În Franța, prețurile pornesc de la 28.400 de euro.

În premieră, gama Captur va primi o versiune cu accente sportive. Renault Captur R.S. Line vine cu elemente de design împrumutate din lumea motorsportului. Bara de protecție din față are încorporată o lamelă care amintește de aripa deportantă din față a monoposturilor F1. Prizele de aer vin cu desen interior de tip fagure.

Renault Captur R.S. Line autoexpert.ro

➡ Citește aici testul cu Captur TCe 130 EDC 💡

În spate, bara de protecție are inclus un difuzor de aer gri. Geamurile au o tentă mai închisă, iar jantele Le Castellet au diametrul pe 18 inchi. Pe hayon și pe aripile laterale au apărut sigle R.S. Line.

Renault Captur R.S. Line autoexpert.ro

În habitaclu se remarcă accentele roșii ale tapițeriei scaunelor. Volanului este acoperit cu piele cusută cu ață roșie și gri. Totodată, tușele roșii se regăsesc atât pe gurile de ventilație, cât și pe bordul finisat ”carbon”. Sub uși, pe praguri, sunt montate plăcuțe cu sigla Renault Sport.

Captur R.S. Line – echipare și motoare

Echiparea standard include instrumentar digital de 10 inchi, senzori de parcare față și spate, încărcător wireless pentru telefon și oglindă centrală electrocromă.

Renault Captur R.S. Line autoexpert.ro

Sub capota lui Renault Captur R.S. Line lucrează, la alegere, motorul TCe 140, de 1,33 litri, turbo, atât cuplat la transmisia manuală cu 6 trepte, cât și la cea automată, sau sistemul plug-in hybrid E-TECH, de 160 CP.

Prețurile anunțate de Renault pornesc de la 28.400 euro pe piața franceză. Momentan, Captur R.S. Line nu se află în oferta din România, însă este probabil să ajungă în curând, la prețuri ceva mai mici.

 

Adaugati comentariu