Acesta este VW Transporter T6.1 Sportline

VW Transporter T6.1 Sportline autoexpert.ro

Volkswagen a lansat o versiune sportivă a noului T6.1. Aceasta se numește VW Transporter T6.1 Sportline și primește suspensie sport și o serie de îmbunătățiri optice de efect.

 

Cine-a spus că un van trebuie să arate plictisitor? VW Comerciale are o altă părere și propune o versiune sportivă a noii generații de utilitare Transporter T6.1.Aceasta poate fi comandată atât în combinație cu versiunea cu ampatament normal, cât și cu cea cu ampatament extins, atât în varianta panel van, cât și în cea de persoane. Indiferent de versiunea aleasă, mașina este caracterizată printr-un aspect agresiv.

În zona frontală se evidențiază linia roșie care străbate calandrul, precum și noua bară cu design puternic stilizat. Au fost adoptate jante noi, din aliaj ușor, pe 18 inchi. Acestea sunt evidențiate excelent de suspensia sport, coborâtă cu 30 mm, care asigură și o ținută de drum mai bună. În spate, deasupra hayonului a apărut un eleron divizat. Luminile sunt full-LED și există inclusiv cameră pentru marșarier.

VW Transporter T6.1 Sportline autoexpert.ro

În cabină a fost montată o tapițerie nouă din combinație de piele Nappa și piele întoarsă. Sistemul multimedia poate avea diagonala de până la 9,2 inchi. În plus, beneficiază de radio DAB, navigație și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

VW Transporter T6.1 Sportline poate fi vopsit în patru nuanțe, la alegere: Indium Grey, Ravenna Blue, Fortana Red și Copper Bronze. Pe lângă acestea, nemții propun și o ediție specială numită Sportline Black Edition, cu stickere specifice, jante negre, geamuri închise la culoare și suspensia Eibach.

Transporter T6.1 Sportline: motorul

Sub capota din față lucrează un motor 2.0 TDI, de 204 CP, cuplat la transmisia DSG cu 7 trepte. Aceasta imprimă o accelerație 0-100 km/h în 8,9 s și o viteză maximă de 202 km/h.

În primă fază, modelul va fi disponibil doar în Regatul Unit. Prețul pornește de la 42.940 lire sterline. Încă nu se știe dacă vor exista și variante cu volanul pe stânga.

 

Adaugati comentariu