Ford a făcut publică lista de prețuri pentru noul top-model al gamei sale de SUV-uri. Astfel, noul Ford Edge pornește de la 41.600 euro.

Singura motorizare cu care noul Ford Edge vine echipat în România este cea diesel de 2 litri, în două variante de putere: 180 și 210 CP. În ambele cazuri, puterea este transmisă la sol printr-un sistem de tracțiune integrală avansat, capabil să varieze continuu cuplul transmis fiecărei roți în parte. Nicio variantă cu tracțiune pe două roți nu se află în ofertă.

Preturi Ford Edge

Astfel, prețul modelului de bază, în varianta Trend, echipat cu propulsorul de 180 CP și transmisie manuală cu 6 trepte, este de 41.600 €.

Pentru a beneficia de sistem de navigație, keyless entry, senzori de parcare, avertizare la părăsirea benzii de rulare și recunoașterea indicatoarelor de circulație, senzori de lumină și ploaie, geamuri izolate acustic, și alte dotări de confort, va trebui să vă orientați la echiparea Titanium, caz în care prețul ajunge la 44.600 €. Sau la 46.850 €, în cazul variantei de 210 CP și transmisie Powershift cu 6 trepte.

Mai mult, nivelul de echipare Sport, care oferă  faimoasa direcție asistată activ EPAS, sistem de sunet performant, cu 9 difuzoare și echipare cu elemente tipic sportive urcă prețul la 46.100 € în versiunea de 180 CP și transmisie manuală, sau la 48.350 pentru varianta automată de 210 CP.

Pentru a descărca oferta completă a modelului, care include și pachetele suplimentare de dotări, apăsați aici.