Acord de cooperare între Ducati și AMG

Producătorul italian de motociclete Ducati, a semnat un acord cu divizia AMG a celor de la Mercedes-Benz, care se va concretiza pe viitor prin oraganizarea în parteneriat, a unei serii de evenimente comune de marketing.

Acordul a fost semnat în timpul unei conferințe de presă organizate la Salonul Auto de la Los Angeles, de către Ola Kallenius în calitate de CEO al Mercedes-AMG GmbH și președintele Ducati Motor Holding S.p.A., Gabriele del Torchio.

Primele rezultate ale colaborării dintre Ducati și AMG se vor observa la capitolele marketing și sponsorizare. AMG va deveni partener pentru echipa Ducati de MotoGP și va furniza mașinile oficiale, începând cu anul 2011. Pe de altă parte, la evenimentele organizate de către AMG, participanții vor avea posibilitatea de a testa și motocicletele Ducati, cum și la evenimentele organizate de Ducati, vor exista mașini de test Mercedes-Benz AMG.

De asemenea urmează să fie organizate o serie de evenimente pentru membri clubului exclusivist AMG Private Lounge, care numără peste 13.000 de membri la nivel mondial. În același timp, noii parteneri, analizează și stabilesc noi strategii care se vor concretiza în viitorul nu foarte îndepărtat și se gândesc la pași comuni de promovare a celor două branduri dedicate performanței. 

“Sunt foarte încântat de noul acord semnat cu cei de la Ducati. Brandurile Ducati și AMG se completează reciproc, din moment ce ambele companii au aceleași valori în industrie: pasiunea pentru performanțe și lumea sporturilor cu motor, sau exclusivitatea oferită clienților noștri. Acest acord pe termen lung ne va permite tuturor să ajungem și în mijlocul altor grupuri de posibili clienți”, a declarat Ola Kallenius.

“Simt o mândrie deosebită că vom beneficia de aportul celor de la AMG ca sponsori ai echipei noastre de MotoGp. Sunt foarte încântat de asemenea de viitoarele posibilități și activități, care urmează să se desfășoare în parteneriat. Am descoperit la AMG aceleași valori pe care le prețuiește și brandul Ducati, acelea ale performanțelor ridicate, motorsportul, pasiunea, stilul deosebit, rafinamentul și designul”(Gabriele del Torchio – președinte Ducati).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top