Acum și pentru familiștii sportivi: Vw Touran

 

MPV-ul german este înnobilat cu noi motoare de top și o echipare exclusivă. Fie că sunteți adeptul dieselelor sau iubiți benzinarele, noile agregate propuse de VW vă așteaptă de azi să le comandați.

După ce-a adăugat 79 mm la ampatament și 50 de litri la portbagaj, mărindu-i simțitor spațiul interior față de precedenta generație, VW diversifică și paleta de motoare pentru tăticii cu veleități sportive. Cu gândul la eficiență, dar fără să ignore performanța dinamică, noul TSI de 1.8 litri și 180 CP transformă mașina de familie într-o sportivă, capabilă să atingă 218 km/h. Consumul de combustibil de sub 6 l/100 km, în cazul echipării cu tehnologie BlueMotion este remarcabil și se datorează atât cuplului de 250 Nm obținut între 1250 și 5000 rot/min, cât și transmisiei cu dublu-ambreiaj și 7 trepte de viteză. În Germania, prețul unui exemplar pornește de la 34.250 euro.

touran-3

La fel de impresionant se dovedește și propulsorul diesel care produce 190 CP dintr-o capacitate de 2 litri. El provine de pe Golful GTD, deci aspirațiile sale sunt evidente. Nici în acest caz nu știu ce este mai relevant: consumul mediu de doar 4.6 l/100 km, sau viteza maximă de 220 km/h? Cuplat la o transmisie DSG cu 6 trepte și în varianta de echipare Highline, modelul costă în Germania 37150 euro.

Ok, v-ați cumpărat Touranul, și vă se pare că fuge precum un Ferrari cu 7 locuri, dar vă lipsește atmosfera italiană? VW s-a gândit și la asta, lansând o nouă variantă de echipare: Milano. Elementele de design conferă o eleganță tipic italiană. La interior, luminile ambientale sunt atent alese, plafonul este capitonat în culoarea titanium black, iar elementele de pe consola centrală și din componența fețelor de uși au aspect piano-black. Combinația dintre velurul maro și pielea Nappa completează atmosfera rafinată din interior. Pachetul Milano poate fi adăugat dotărilor Comfortline și Highline pentru un preț de 1675 euro.

 

 

Adaugati comentariu