Adio, Ferrari! Importatorul Forza Rossa și-a închis porțile

Ferrari a dispărut temporar de pe piața din România. Forza Rossa, importatorul oficial al mărcii în țara noastră, a închis ambele puncte Ferrari, inclusiv showroom-ul și service-ul din Otopeni.

Magazinul cu accesorii originale Ferrari, situat pe Calea Victoriei, a fost, de asemenea, sigilat, însă mașinile prezente în showroom-ul ilfovean nu au fost mutate, ci se află în continuare expuse, în ciuda lacătului prezent pe ușa dealership-ului.

Redeschiderea celor două centre rămâne incertă, până la semnarea de către Forza Rossa a unui acord cu Ferrari. Potrivit 0-100.ro, vechiul contract ar fi expirat, anumite tensiuni existente între cele două părți ducând la tergiversarea reînnoirii licenței.

“Grupul de societati Forza Rossa si producatorul Ferrari poarta discutii si negocieri care au drept scop incheierea unui nou acord intre cele doua grupuri si care sa reglementeze relatia comerciala pe principii de predictibilitate si transparenta, in interesul pietei auto din Romania si a clientilor Ferrari,” a declarat pentru 0-100.ro Camelia Bazac, directorul general executiv (CEO) al Forza Rossa.

Activitatea Forza Rossa nu ar urma să fie reluată mai devreme de finele lunii martie, magazinul de accesorii Ferrari din centrul Capitalei fiind, de asemenea, în căutarea unei noi locații.

Via 0-100.ro

Adaugati comentariu