AeroMobil – mașinile zburătoare devin realitate

AeroMobil

Viitorul în transporturi începe azi. Nu mai puțin de 40 de ingineri au lucrat la dezvoltarea unei mașini care se poare deplasa pe șosele și în aer. La aterizare, vehiculul își pliază aripile ca să aibă loc pe o bandă de rulare.

Cu experiență în construcția de supercaruri și aeroplane, specialiștii au construit un vehicul care ne scapă de blocaje. “Zboară în orice condiții meteo”, își laudă producătorul creația cu volan de mașină și manșă de avion.

“Cel mai recent AeroMobil reprezintă tehnologia inovatoare și are spate ani mulți de experiență în CV-urile unor ingineri din aeronautică și construcții auto. Noi am conectat ingineria aviatică și industria auto cum nimeni nu a făcut-o înaintea noastră”, se laudă fondatorul companiei, Juraj Vaculik.

AeroMobilul vine echipat cu parașută, centuri de siguranță și airbag-uri și se transformă din mașină în avion în doar 3 minute.

AeroMobil propune mașina zburătoare care scurtează călătoriile de până la 1000 de kilometri, eliminând nevoia de a schimba mijloacele de transport. Motorul său poate oferi o autonomie mai mare ca a multor elicoptere civile și drone. Are o viteză maximă de […]

 

Adaugati comentariu