Ai 65.345 euro? Sfatul nostru este să îi dai pe un Porsche Macan GTS

Porsche_Macan_GTS_Romania_AutoExpert

Dacă îţi place Porsche Macan, acum ai un motiv de satisfacţie în plus. Dacă până acum nu ţi-a atras atenţia, suntem convinşi că cei 360 CP ai versiunii Macan GTS, la pachet cu toate modificările suplimentare, te pot face să te îndrăgosteşti iremediabil.

Noua versiune GTS a SUV-ului compact aduce o experiență de condus care o depășește chiar și pe cea cu care Macan ne-a obișnuit. Puterea mai mare, șasiul reproiectat și frânele mai puternice fac parte din echipamentul special care susține performanțele noului GTS. În ceea ce privește puterea, cei 360 CP poziționează noul Macan GTS între versiunile Macan S și Macan Turbo.

Baza tehnică pentru noua versiune este formată dintr-un motor V6 bi-turbo, împrumutat de la modelul Macan S, cu o cilindree de trei litri, completat cu transmisia Porsche Doppelkupplung (PDK) și sistemul Porsche Traction Management (PTM), cu distribuția variabilă a puterii către toate cele patru roți. Trăsăturile stilului caracteristic modelelor GTS de la Porsche completează aspectul sportiv al noului Macan.

Sportiv și practic deopotrivă, Macan GTS îmbină un nivel ridicat al dinamicii de condus caracteristice Porsche cu utilizarea cotidiană. O configurație mai sportivă a sistemului Porsche Active Suspension Management (PASM) de control al șasiului, o gardă la sol mai redusă, împreună cu jantele de 20 inchi vopsite negru mat, echipate cu anvelope mixte, reprezintă caracteristicile specifice ale dotării GTS. De asemenea, păstrând stilul, scaunele speciale sport GTS, precum și sistemul de evacuare, generează un sunet specific modelelor sport. În același timp, noul sistem de conectivitate și infotainment PCM, cu ecran de afișare multi-touch, funcții extinse și un mod de operare mai confortabil își marchează debutul într-un SUV.

Porsche_Macan_GTS_Romania_AutoExpert (2)

Macan GTS poate fi recunoscut de la prima vedere, datorită accentelor exterioare negre – vopsea lucioasă în partea superioară și un finisaj mat în partea inferioară a caroseriei – și, pentru o versiune specială a pachetului Sport Design, disponibilă, de asemenea, în culorile specifice GTS. Pentru prima oară, Macan GTS este disponibil și în varianta opțională cu faruri LED, care garantează o iluminare optimă a drumului, în orice condiții.

Porsche_Macan_GTS_Romania_AutoExpert (3)

Datorită calităților sale speciale, noul Macan GTS oferă mai multă plăcere la condus și o experiență Porsche autentică. Cu ajutorul noii versiuni, Porsche întărește afirmația că Macan este mașina sport din segmentul SUV-urilor compacte. Modelul Macan GTS va putea fi comandat deja în România la un preț de pornire de 65.345 euro, fără TVA.

 

 

Adaugati comentariu