Ai o defecțiune și ai rămas cu mașina în drum. Ce faci mai departe?

Ai o defecțiune și ai rămas cu mașina în drum. Ce faci mai departe?

Ai o defecțiune și ai rămas cu mașina în drum. Ce faci mai departe? Din nefericire această întrebare apare doar după ce te uiți nedumerit spre motorul autoturismului tău care nu mai vrea să pornească!

Pentru că nu prea stă în firea noastră să fim prevăzători o problemă tehnică la mașină ne poate pune mari probleme legate mai ales de buget.

Reluăm problema: merge spre munte, la un moment călătoria se termină brusc pe marginea drumului și căutăm o rezolvare. Bugetul e cam subțire și nimeni nu te ajută gratuit. Care ar fi rezolvarea?

Cea mai simplă soluție găsită de noi ar fi să intrați pe site-ul www.pieseshop.ro. De ce aici și nu pe orice alt site care vinde piese auto?

În primul rând pe acest site sunt disponibile majoritatea pieselor de care ai nevoie pentru aproape toate mărcile auto.

Și în al dolea rând – iar acest aspect este cel mai important – dacă vom cumpăra piese pentru mașina noastră de pe www.pieseshop.ro beneficiem de asistență rutieră gratuită!

Adică nu mai stai cu mașina pe marginea drumului gândindu-te cât te costă tractarea până la service, piesele și manopera. Pur și simplu comanzi ce ai nevoie și te bucuri de serviciul de depanare a autovehiculului  realizat de catre o echipă de intervenție la locul incidentului. Dacă problema nu se poate rezolva pe loc mașina ta va fi dusă tot în baza serviciului de asistență rutieră până la cel mai apropiat service.

Adaugati comentariu