Airbus și Aston Martin au lansat elicopterul ACH130

Anunțat din luna decembrie a anului trecut, elicopterul de lux Airbus ACH130 Aston Martin Edition a fost lansat oficial.

Aston Martin și Airbus Corporate Helicopters (ACH) și-au unit forțele pentru a crea un elicopter de lux. Numit ACH130 Aston Martin Edition, noul model a fost prezentat oficial în stațiunea Courchevel din Alpii Francezi.

Noul elicopter este dedicat segmentului de business și poate fi comandat în patru semnături diferite de design ce poartă marca Aston Martin. Constructorul britanic și-a pus amprenta asupra interiorului inspirat de cel al automobilelor de lux.

Cele două companii au lucrat împreună mai bine de un an pentru a crea acest elicopter special. În targetul Airbus intră și potențialii clienți ce preferă să își piloteze singuri elicopterul. Interiorul este finisat cu piele specială disponibilă în mai multe nuanțe de culoare.

Personalizarea include și o plăcuță cu logo-ul Aston Martin, numărul de serie al elicopterului și numele proprietarului, dacă acesta dorește acest lucru.

Adaugati comentariu