Alfa Romeo Giulia Veloce cu 280 CP vine la Paris

Alfa Romeo Giulia primește o nouă versiune la Paris. Intitulată Veloce, aceasta se poziționează la granița dintre modelele clasice și super-sedanul QV de 510 CP.

În prezent, cel mai puternic motor pe benzină oferit în compania noii Alfa Romeo Giulia este un turbo de 2 litri și 200 CP. Giulia Veloce păstrează cilindreea de 2 litri, dar plusează semnificativ la capitolul putere și cuplu maxim, cu 280 CP și 400 Nm la dispoziție.

Spre deosebire de QV și varianta de 200 CP, ambele cu tracțiune spate, Alfa Romeo Giulia Veloce va putea fi comandată exclusiv în format 4×4, în combinație cu o transmisie automată cu opt trepte.

Și paleta de versiuni diesel se îmbogățește cu un derivat Veloce, animat de noul diesel de 2,2 litri cu 210 CP și 470 Nm. Giulia Veloce diesel va fi, de asemenea, oferită doar cu tracțiune integrală și cutie automată cu opt rapoarte. Consumul mediu este estimat la numai 4,2 l/100 km.

La nivel estetic, Giulia Veloce se distinge de frații din gamă prin jantele cu design special de 19 inch și barele față/spate redesenate. Un alt element distinctiv este evacuarea dublă cromată.

alfa-romeo-giulia-veloce-2

Adaugati comentariu