Alfa Romeo Giulietta este “Auto Europa 2011”

Asociaţia ziariştilor italieni din presa auto a hotărat ca, în acest an, titlul de Auto Europa 2011 să revină modelului Alfa Romeo Giulietta.

Cu 349 de voturi,  Giulietta a devenit astfel cea mai bună maşină produsă în cel puţin 10 000 de unităţi, în spaţiul celor 27 de ţări din UE, între 1 septembrie şi 31 august 2010. Categoriile de vot în care Alfa Romeo şi-a depăşit competitorii  au fost “design şi aerodinamică”, “performanţe, consum şi emisii” precum şi “tehnologie, siguranţă şi inovaţie”.

În acelaşi timp însă, Giulietta este modelul care nu numai că poartă un nume istoric dar şi aduce în actualitate, prin toate mijloacele moderne, caracteristicile ce definesc marca Alfa Romeo şi care au propulsat-o în elita auto europeană internaţională.

Cu un design compact, noi scheme tehnice pentru suspensii şi o direcţie activă cu dublu pinion, cu o agilitate uşor de remarcat şi o ţinută de drum ce onorează tradiţia mărcii, Alfa Romeo Giulietta este modelul cu care Grupul Italian va relansa marca pe piaţa auto nord americană, în timp ce în Europa numărul de comenzi depăşeşte 30.000 de unităţi. În România, Alfa Romeo Giulietta va fi lansată în luna noimebrie a acestui an.
 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top