Alfa Romeo Giulietta Sport – Dacă vrei un pic mai mult

Alfa Romeo Giulietta Sport (3)

A venit pe lume Alfa Romeo Giulietta Sport, sora mai mai agresivă și mai dotată a versiunii standard. Giulietta Sport este pusă în mișcare de două motoare turbo pe benzină, 1.4 litri pe benzină și 1.6 litri pe motorină, ambele cu 121 de cai putere.

Un bodykit aerodinamic îi schimbă înfățișarea frumoasei Giulietta și o transformă într-o hatch sportiv, care aleargă acum pe jante din aliaj de 17 inci, asemănătoare celor de la Giulia Quadrifoglio. Detalii roșii în față, geamuri fumurii în spate, o evacuare de mari dimensiuni și o vopsea Missano Blue, care era rezervată anterior exclusiv modelelor Giulia și Giulietta Veloce, sunt elementele care caracterizează versiunea Sport.

Alfa Romeo Giulietta Sport (1)

Motoarele turbo de 1.4 litri TSI pe benzină și de 1.6 litri TDI pe motorină cu 120 de cai putere fac mașina să alerge de la 0 la 100 km/h în 9,4, respectiv 10 secunde. Nu sunt cifre impresionante, dar sunt compensate de dotările generoase. Alfa Romeo Giulietta Sport primește un volan îmbrăcat în “techno leather”, sistemul multimedia Uconnect cu ecran de 5 inci, cruise control, control automat al climatizării, o cotieră între locurile din față și un selector Alfa DNA cu diferențial electronic.

Alfa Romeo Giulietta Sport (2)

Dynamic Steering Torque, ESC cu regulator anti-alunecare (ASR) și sistem de asistență la plecarea în rampă sunt, de asemenea, funcții de care beneficiază sportiva Giulietta.

Adaugati comentariu