Alfa Romeo împlinește astăzi 110 ani de existență

Alfa Romeo sărbătorește astăzi 110 ani de existență și marcheză momentul prin redeschiderea Muzeului Alfa Romeo din Arese și un eveniment online dedicat aniversării.

Celebra marcă italiană Alfa Romeo împlinește 110 ani de la înființare. Pentru marcarea evenimentului, Alfa Romeo va transmite online un eveniment special ce va putea fi urmărit începând cu ora 16.30.

Alfa Romeo a ales această zi importantă și pentru a anunța redeschiderea muzeului Alfa Romeo din Arese. Acesta a fost închis pe perioada pandemiei de coronavirus, iar astăzi va primi din nou vizitatori dar în condiții speciale de siguranță pentru a proteja sănătatea acestora.

Muzeul Alfa Romeo din Arese, de lângă Milano, găzduiește 200 de exemplare clasice, iar începând de astăzi au fost adăugate încă 150 de modele. Muzeul a fost restructurat în 18 zone, iar fanii pot admira inclusiv modele ce au scris istorie în Formula 1 și alte forme de motorsport.

O expoziție specială ”Alfa Romeo în uniformă” debutează tot astăzi, celebrând relația mărcii italiene cu Carabinieri, una din forțele de poliție din Italia.

Mai multe modele istorice ce au fost folosite de poliție sunt expuse în cadrul acestei expoziții.

Alfa Romeo – 110 ani de istorie

via Alfa Romeo

Adaugati comentariu