AlfaFest 2013, festivalul național AlfaClub România

Cea de-a opta ediție a festivalului național AlfaClub România va avea loc în acest an între 19 și 21 iulie, la Sighișoara.

Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa cu Cerb sau cea Venetiana sunt doar cateva din reperele ce dezvaluie locatia aleasa de posesorii pasionati de Alfa Romeo din Romania. Timp de doua zile, acest veritabil muzeu-oras va oferi o imagine inedita – zeci de masini cu spirit urban si design modern vor face o incursiune in timp, in atmosfera medievala de acum cateva sute de ani.

Ziua de sambata va oferi un spectacol unic – dupa un tur de onoare pe strazile Sighisoarei, masinile vor poposi in Piata Octavian Goga, oferind o priveliste demna de un adevarat salon auto. Si, daca sambata va fi vorba despre frumusete, stil si design, ziua de duminica este rezervata sportivitatii si cailor putere. Astfel, pe circuitul de la Prejmer, participantii la Festivalul National AlfaClub Romania vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul de a „pilota”.

La editia de anul acesta sunt asteptate peste 30 de reprezentante ale marcii si mai bine de 50 de participanti. AlfaFest 2013 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania si sustinut de CarsCup.

Despre AlfaClub: 
Cu peste 5000 de membri pe forum si peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 7 ani, locul de intalnire al pasinatilor de Alfa Romeo. Ca orice proiect, AlfaClub Romania a pornit timid, mai intai ca simplu forum online, pentru ca mai tarziu sa devina o Asociatie non-profit cu planuri din ce in ce mai ambitioase.

Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locuri ce ar face orice pasionat de masini sa tresara si dupa 6 evenimente AlfaFest nationale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 s-a putut lauda cu primele participari internationale. Evenimentul s-a desfasurat pe vestitul Transfagarasan si a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

Concluzia membrilor AlfaClub Romania poate fi sintetizata astfel: „Pentu ca am fost inventati sa traim din sentimente iar Alfa Romeo a creat un mijloc de a le pune in miscare.”

Adaugati comentariu