AlfaFest 2015 – sărbătoare de gală la cea de-a X-a ediţie

Alfa Fest 2015 - Transfagarasan - AutoExpert

Braşov, Oradea, Suceava, Sighişoara, Tulcea: timp de 9 ani, alfiştii au cutreierat ţara în lung şi-n lat, spunandu-şi an de an frumoasa poveste de dragoste pentru automobilul italian. Anul acesta s-a consumat cea de-a 10-a ediţie a festivalului dedicat pasionaţilor şi posesorilor de automobile Alfa Romeo, şi ce loc mai bun să fi fost ales decât fosta Capitală Culturală Europeană, Sibiu?

Editia aniversara s-a desfasurat in perioada 12-14 iunie si s-a bucurat de o participare record, peste 100 de reprezentante ale marcii si peste 200 de pasionati fiind prezenti la eveniment, alfisti din toate colturile tarii, dar si oaspeti din strainatate, din tari precum Bulgaria, Serbia, Croatia, Polonia, Germania sau Belgia.

Pentru o astfel de sarbatoare, organizatorii au aranjat o vizita “privata” pe cel mai spectaculos drum auto din lume, celebrul Transfagarasan. Astfel, un total de 85 de automobile Alfa Romeo au format sambata o coloana de peste 1km, urcand pana la Balea Lac in pauza evenimentului Extreme Drift & Rally Challenge, in aplauzele spectatorilor.

fotograf: Traian Constantin     traian.constantin@gmail.com

Totodata, stilul si eleganta specifice automobilelor italiene au facut concurenta bijuteriilor arhitecturale ale orasului Sibiu. Pret de cateva ore, trecatorii au putut admira, duminica, in Piata Garii, frumoasele exemplare italienesti, de la un superb Spider produs in anii ‘70, pana la cele mai recente modele, MiTo si Giulietta.

AlfaFest este un eveniment organizat de AlfaClub Romania, editia aniversara cu numarul 10 bucurandu-se de sprijinul Italoparts, Michelin, Euromaster, Globasig, Formare Plus si IDEA Advertising.

fotograf: Traian Constantin     traian.constantin@gmail.com

Despre AlfaClub
Cu 7000 de membri pe forum si peste 8000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de 10 ani, locul de intalnire al pasionatilor de Alfa Romeo. Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locuri ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 9 evenimente AlfaFest, care au
atras de-a lungul timpului pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Ungaria si Slovenia, Asociatia nu mai este de mult doar un club auto, ci si un promotor al turismului romanesc, in tara si strainatate.

fotograf: Traian Constantin     traian.constantin@gmail.com

Adaugati comentariu