Alpine A110 x Felipe Pantone: ediție limitată pentru modelul sportiv

Alpine a profitat de Marele Premiu al Principatului Monaco la Formula 1 pentru a dezvălui o ediție specială a modelului A110 creată împreună cu artistul argentinian Felipe Pantone.

Colaborarea dintre Alpine și artistul contemporan Felipe Pantone a început în luna aprilie prin crearea unui model al monopostului de Formula 1 Alpine. Opera de artă a marcat intrarea mărcii Alpine în Formula 1.

Alpine A110 x Felipe Pantone: doar 3 exemplare vor fi disponibile

Acum, colaborarea a fost extinsă prin crearea unei serii limitate a modelului de serie Alpine 110. Artistul argentinian a creat o schemă de culori specială pentru coupe-ul francez care oferă senzația de viteză chiar și când mașina stă pe loc.

Doar trei exemplare A110 x Felipe Pantone vor fi create, fiecare fiind pictat manual de către artistul vizual. Schema de culori va suferi mici variații, deci fiecare exempalar este unic. Modelul folosit pentru personalizare este bazat pe Alpine A110S, cea mai puternică versiune a coupe-ului francez, ce dezvoltă 292 CP.

Toate cele trei exemplare personalizate vor fi oferite la vânzare pentru prețul de 125.000 euro. Pentru promovarea modelului, acesta a fost condus de către Fernando Alonso pe circuitul urban din Monte Carlo înainte de cursa de Formula 1.

Via Alpine

Adaugati comentariu