PUBLICATII AUTO EXPERT MEDIA

logo autoexpertAutoExpert
În anul 2000, o companie românească independentă a propus noua revistă AutoExpert, un concept de revistă auto ”100% Made in Romania”, dedicată atât cititorilor pragmatici, cât și fanilor și împătimiților auto.
Proiectele AutoExpert sunt inspirate chiar de nevoile reale ale cititorilor și societății.
AutoExpert ramane singura revista locala relevanta si continua sa publice articole avand ca subiect piata locala. Parteneriatul cu Quattroruote ne permite sa le facem mai bune (avem acces la know how-ul lor)  si, in plus, avem articole exclusive, imposibil de realizat în România.

 

flote-autoFloteAuto
Este prima și singura publicație auto din România dedicată exclusiv managerilor, fiind un instrument de lucru care tratează problematica auto din punctul de vedere al unei companii, de la finanțare și taxe până la legislație și servicii conexe, oferind știri din domeniu și teste cu cele mai importante noutăți.
Revista FloteAuto beneficiază de partneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, având acces la materialele globale și la articolele specializate realizate de revista Tutto Trasporti .

LOGO CARGO

CARGO&BUS

Tradiție și continuitate – sunt caracteristici care exprimă perfect parcursul de peste 22 de ani al celei mai vechi reviste de transporturi din țara noastră, demarate în 1996. Cargo&Bus este unul dintre puținele titluri românești (din toate domeniile) cu o apariție lunară neîntreruptă de peste două decenii pe piață. Cargo&Bus este axată pe nevoile specifice ale companiilor de transport marfă și persoane și oferă cele mai importante informații pentru profesioniștii din transportul comercial și logistică. 2018 deschide un nou capitol în istoria Cargo&Bus. Din acest an revista este editată de AutoExpert Media

motoxpertMotorXpert
Revista aduce universul moto mai aproape de pasionații români, printr-o revistă de calitate, selectivă și obiectivă.
Îmbină experiența editorială de peste 20 de ani a echipei AutoExpert cu experiența în domeniul moto a echipei MotorTest / Moto Magia
De asemenea, îmbină expertiza locală și entuziasmul echipei cu posibilitățile globale, prin intermediul parteneriatului cu una dintre cele mai prestigioase reviste moto europene – DUERUOTE.

missautoMissAuto
Este primul proiect din media auto din România care se adresează exclusiv doamnelor și domnișoarelor.
Am deschis o portieră într-o lume ultra-tehnică și ultra-tehnologizată, pe care ne dorim să o feminizăm, să o umplem cu zâmbete, cu glume și grație.
Miss Auto aduce cele mai noi povești din lumea auto, cele mai utile sfaturi pentru șoferițe, dar și teste auto într-o abordare nouă, pe înțelesul celor care nu au venit pe lume știind totul despre motoare, punți, cuplu și amortizoare.

yex180IDYachtExpert
Este Revista Nautică Română, cu peste 10 ani de Informare a domeniului nautic local, de educare a pasionaților de navigație și de contribuție la dezvoltarea pieței nautice românești.
Este o publicaţie premium, într-un domeniu exclusivist şi inedit, oferind o informaţie actuală, de calitate, totul într-o eleganţă editorială unică.
Conține prezentarea ultimelor modele de yacht-uri şi tehnică nautică, teste cu ambarcaţiuni, evenimente mondiale şi naţionale, competiţii nautice, piaţa nautică românească, lifestyle nautic, turism, domenii premium conexe – mașini, ceasuri, îmbrăcăminte etc.

MotorClasic
Începând cu data de 1 noiembrie 2018, Motor Clasic Magazin, singura publicație din România dedicată pasiunii pentru autovehicule clasice, istorice și youngtimer face parte din portofoliul Auto Expert Media. Recunoscută și la nivel internațional pentru calitate (specialiștii apreciind revista ca fiind cea mai evoluată din această zona a Europei), Motor Clasic Magazin a devenit partener Ruoteclassiche încă din 2016. Motor Clasic Magazin și www.motorclasic.ro au fost integrate în platformele noastre de comunicare. Alături de Motor Clasic, vom edita in 2019 si catalogul Motor Sport Magazin.

 

Auto Motor și Sport este cea mai longevivă publicatie lunara cu specific auto din România. Revista a luat ființă în urmă cu 28 de ani, sub numele Auto Pro la acea dată, pentru ca din 1997 să fie editată sub numele de Auto Motor și Sport, licența fiind atribuită atunci companiei Motor Presse România. Din luna iunie a anului 2020, Auto Motor și Sport face parte din portofoliul Auto Expert Media.

De peste 27 de ani, Auto Motor și Sport este reperul presei de specialitate din România oferind lunar informații de ultimă oră, teste, comparații, reportaje, subiecte în exclusivitate, tehnologie, motorsport.

 

 

Scroll to Top