AltgradAuto ofera piese auto Ford, inclusiv pentru posesorii de Ford Mustang!

Piese Auto Ford, catalog.altgradauto.ro

Sunteți cumva posesorul unui Ford Mustang – sa zicem de generația a patra – și nu știți de unde să găsiți piese auto Ford? Ei bine, aflati atunci că puteți găsi piese Ford Mustang noi și de calitate la AltgradAuto! Acesta este importator și distribuitor autorizat în Romania de piese Ford pentru orice model de automobil produs la ora actuală de Ford: Focus, Mondeo, Fiesta, Transit, Edge, Galaxy, Connect, Fusion, Kuga, Custom, Smax și, bineînțeles, Mustang!

În plus, AltgradAuto asigura întreținerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, și de sucursalele acesteia din întreaga lume.

Aici veți găsi o echipă de specialiști dedicați, care pun pasiune in tot ceea ce fac – si fac bine! Mecanicii de la Altgrad Auto nu numai ca dispun de cele mai performante scule si sisteme de diagnosticare, ci si de „know-how”, pentru că brandul Ford le pune la dispoziție documentație de specialitate. În plus, e o plăcere să-i ascultați, pentru că au întotdeauna o mulțime de lucruri interesante de povestit.

Stiați, de exemplu, că primul Ford Mustang a aparut în 1962, fiind creat pe baza unei platforme preluate de la Ford Falcon? Acest model avea inițial numai două locuri, dar, un an mai târziu, Mustangul se transforma într-un four-seater. Numele acestui automobil de viteză i-a fost gasit de cel care i-a proiectat caroseria, designerul John Najjar – un fan declarat al avioanelor de vânătoare P-51 Mustang, care au fost „vârful de lance” al aviației militare americane în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Numele acestor avioane venea de la caii sălbatici care zburdau liberi prin preeriile nord-americani (ați citit cumva romanele lui Karl May?). Și iată cum, pe masca radiatorului acestor supersporturi, și-a făcut apariția un cal care aleargă și care sugerează performanțelele acestor îndrăgite automobile.

Dacă vreți să ajungeți la AltgradAuto pentru Piese Ford, notați adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, București. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitești. Când veniți cu mașina dinspre Pitești, veți vedea service-ul pe partea dreaptă pe sensul de intrare în Capitală. Programul de lucru este următorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sâmbăta doar până la ora 14:00. Magazinul de piese auto se închide cu jumatate de oră mai târziu, adică la ora 14:30.
Este bine să vă programați mai întâi, la numerele de telefon 021349 411 și 0727056670.

Pentru clienții din țară, aceștia pot intra pe aplicația magazin online Catalog.AltgradAuto.ro pentru a comanda piese auto Ford. Piesele pe catalog sunt listate manual în poze HD, fiind foarte ușor de comandat. De asemenea, pe online se acordă bonus la comenziile online, discount. Interesant este că sunt foarte multe produse, începand de la accesorii dedicate Ford la caroserie, gama Life Style Collection, unde găsim produse branduite Ford, cum ar fi căni, tricouri, ochelari, drone și mult altele. Site-ul este bine pus la punct, sunt sute de produse de unde poți alege, și mai ales piese auto originale Ford !

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top