Am testat sistemul de pornire de la distanță a mașinii, Viper DS4

Viper DS4 sistem pornire la distanță autoexpert.ro

De câte ori ai degerat pe scaunul șoferului, așteptând ca motorul să se încălzează și să-ți dea câteva grade în plus în habitaclu? Sau, de câte ori ai transpirat, așteptând ca aerul condiționat să înceapă să-și facă efectul? Soluția la cele două probleme e doar una: pornirea mașinii din timp. Iar sistemul Viper DS4 îți permite să pornești mașina de oriunde de pe Glob.

Da, am spus ”pe Glob”, pentru că, ad litteram, poți porni mașina din orice punct al lumii. Trebuie doar să-i atașezi modulurile aferente. Să detaliez puțin, ca să înțelegi.

Viper DS4 este un sistem configurabil care se adaptează ușor nevoilor clienților oferind soluția potrivită pentru fiecare, și permițându-i clientului să achizitțoneze doar modulele de care are nevoie. Se aseamănă, în esență, cu configurarea unei mașini. Iei o versiune ”de bază”, pe care adaugi opționale. Sau, în cazul acesta, module.

Astfel, sistemul permite in standard pornirea motorului din telecomanda mașinii și gratuit din smartphone prin Bluetooth. În cazul în care dorești o rază mai mare de acțiune, poți opta pentru telecomenzi adiționale, care oferă rază de control de până la 1600 m. Sau poți opta pentru modulul Viper Smartstart, care permite controlul mașinii prin GSM din orice colț de lume.

➡ Poți cumpăra Viper DS4 de aici! 💡

Și acum devine și mai interesant. Dacă optezi pentru modulul Viper Smartstart, care permite controlul de la orice distanță, primești un pachet complet. Poți localiza mașina, poți primi în timp real alerte privind declanșarea sistemului, depășirea vitezei sau ieșirea dintr-o arie geografică prestabilită. Iar asta îl face ideal pentru monitorizarea adolescenților. Practic, știi ce se întâmplă cu mașina ta de oriunde ai fi în lume.

Poți controla complet mașina. Poți deschide doar ușa șoferului, sau doar portbagajul, să ridici sau să cobori geamurile, să aprinzi farurile, ca să vezi drumul până la mașină și să identifici mașina în parcare.

Viper DS4, sistem pornire a motorului la distanță autoexpert.ro, Falcon Electronics

Îi poți adauga chiar și un modul de securitate. Acesta va asigura protecție suplimentară împotriva furtului mașinii, a furtului de componente, precum și a sustragerii de obiecte din interiorul mașinii.

Mai mult, dacă vrei să îți personalizezi mașina, poți să-i adaugi o sirenă wireless care comunica prin Bluetooth cu unitatea de comanda. Aceasta are încorporați senzori de șoc și antitractare/ridicare. Sirena permite înregistrarea unor mesaje vocale personalizate.

Există 4 posibilități de a porni motorul de la distanță:

– din telecomanda mașinii apasând de 3 ori pe butonul de închidere

– din smartphone, din raza Bluetooth

– din smartphone, prin GSM, de oriunde din lume

din telecomanda Viper cu ecran LCD

 

Garanția mașinii nu este afectată. Procesul de instalare este sigur și rapid. Diagnosticarea defecțiunilor se realizează fără să se intervină asupra mașinii, prin BluetoothTM, direct din aplicație.

Instalarea sistemului Viper DS4 se face direct pe rețeaua de date CAN. Se folosește un firmware personalizat pentru fiecare model de autovehicul. Astfel, se asigură o compatibilitate perfectă cu acesta, fără a genera erori. Mai mult, Viper a creat cablaje speciale plug and play, dedicate fiecărui model. Ele asigura o integrare perfectă cu mașina. Iar instalarea softului se face prin intermediul aplicației dedicate, direct din smartphone. Asta se datorează tehnologiei inovative Viper, care permite programarea wireless a sistemului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top