Ambulanța falsă ”fentează” ambuteiajele în Anglia!

Ambulanta falsa

…și se mai spune că inventivitatea este o trăsătură caracteristică a românilor: un britanic și-a transformat mașina în Ambulanța, ca să nu piardă timp în trafic! După știrea asta, mă tem să nu ne vină idei și nouă…

Dacă doar și-ar fi vopsit mașina – n-ar fi fost mare lucru. Numai că, pentru a avea cale liberă, englezul a dotat Renaultul Megane Estate II, cu girofare albastre și sirene tipice salvării și nu s-a sfiit să le folosească. Astfel, stupidul (scuze, am vrut să scriu inventivul) șofer a primit verde la orice: la ambuteiaje, la limite de viteză și la rularea pe contrasens.

Ambulanta falsa

Dar cum minciuna are picioare scurte, camerele de supraveghere și-au făcut treaba, identificând pseudo-ambulanța. Echipajele poliției au fost alertate, șoferul inconștient (scuze, am vrut să scriu buclucaș) a fost oprit și amendat cu 1000 de lire sterline. Aș fi transformat amenda în euro, dar cu Berxitul ăsta, cine mai știe paritatea exactă?

Ambulanta falsa

Probabil că britanicul a luat exemplul rușilor, care au, de ceva timp, aceeași practică, evitând să piardă vremea în trafic. Bogătașii ruși apelează la taxiuri false, pentru 200 de dolari pe oră, vehiculele fiind Ambulanțe la exterior, dar păstrându-și caracteristicile de limuzine în interior.

Sursa: Realitatea

 

 

Adaugati comentariu