Andreea Bănică conduce unicul BMW M4 DTM Champion Edition din România

Singurul exemplar din România al coupe-ului BMW M4 DTM Champion Edition, ediție limitată la 200 unități, a fost livrat de MHS Motors Militari artistei Andreea Banica şi soţului ei, Lucian Mitrea, colecţionari şi paionaţi ai mărcii.

Andreea Bănică este una din vedetele din Romania pasionate de automobile, avand o colectie impresionanta de masini special, printre care şi două modele BMW Seria 8 850 Csi. Totodata, Andreea Banica este clienta fidela a marcii germane, aceste argumente fiind determinante pentru acordarea privilegiului de a deveni posesoarea uneia din cele 200 unitati produse la nivel mondial de BMW M GmbH. Comanda pentru acest model in octombrie 2016, imediat dupa ce acest proiect a fost anuntat de BMW M.

BMW M4 DTM Champion Edition, cel mai rapid model M4 construit de BMW până în prezent, este dotat (în premieră pentru industria auto) cu stopuri OLED (organic LED) şi un motor cu şase cilindri în linie cu injecţie cu apă, tehnologie M TwinPower Turbo (două turbocompresoare mono-scroll, injecţie High Precision, gestiune variabilă a supapelor VALVETRONIC) şi sincronizare variabilă a arborelui cu came (Double-VANOS). Capacitatea motorului este de 2.979 cmc, cu o putere de 368 kW/500 CP la 6.250 rpm şi cuplu maxim de 600 Nm între 4.000 şi 5.500 rpm.

BMW M4 DTM accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, cu o viteză maximă limitată electronic la 305 km/h. BMW M GmbH a lansat BMW M4 DTM Champion Edition într-o serie limitată la 200 de unităţi pentru a sărbători al doilea titlu al pilotului Marco Wittmann în campionatul constructorilor germani de turisme DTM, în care alături de BMW participa Mercedes-Benz şi Audi.

Cu acordul proprietarilor, BMW M4 DTM Champions Edition va fi prezentat clienţilor şi fanilor BMW în showroom-ul MHS Motors, sâmbătă 10 iunie, în cadrul celei de-a doua ediţii BMW M Power Day, alaturi de alte modelel actuale BMW M GmbH, printre care si noul M760 Li xDrive.

Adaugati comentariu