Andrei Rusu: „Dacă vreți să trăiți sănătos, încercați să trăiți echilibrat!”

Decembrie este o lună pe care o iubim cu toții. Împărțim cadouri, zâmbete și mese, multe mese, bine, foarte multe mese. 🙂 Și sărmăluțele au fost delicioase, la fel friptura proaspăt scoasă din cuptor. Ei, ce să mai zicem despre cozonacii bunicii? Nu puteam refuza o așa ofertă.

Bun, dar ce facem cu kilogramele care s-au depus în această perioadă? Ei bine, astăzi vin cu o propunere sănătoasă și fo111arte echilibrată. Se numește Strong Body Building. Aici veți găsi cheia siluetei mult visate.

Da, știu, toate programele de slăbit vă promit acest lucru, important este să alegeți ceea ce vi se potrivește. Începusem să vă povestesc despre Strong Body Building, despre standardele înalte pe care le au și rezultatele spectaculoase pe care le obțineți în timp record. Ce îi face diferiți față de alte programe de slăbit? Faptul că veți fi întâmpinat de un profesionist, Andrei Rusu, care vă va evalua și vă va spune ce vi se potrivește. Aici puteți citi mai multe despre Andrei Rusu. Veți câștiga mai mult decât un antrenor personal, veți câștiga un prieten.

Pe lângă un program de sport foarte strict, vi se propune și o alternativă sănătoasă și echilibrată a meselor de peste zi. Aveți la dispoziție un catering gustos și personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Vă povesteam despre meniurile personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Pentrpliant-catering-sanatos-300x223u cei care lucrează non-stop, pentru cei cu un job solicitant si chiar pentru cei care petrec marea parte a timpului in birou, specialiștii Strong Body Building vin cu soluția ideală: Slăbiți fără să gătiți! Cum așa? Pentru că specialiștii gătesc în locul dumneavoastră și vă livrează mâncarea la serviciu în fiecare dimineață, deci vă scutește de cumpăraturi și de statul în bucătarie. În acest pachet aveți incluse 5 mese sănătoase pe zi adică, 3 mese principale și două gustari care, de obicei, sunt compuse din fructe. Meniurile sunt de luni până vineri, fără sâmbătă și duminică. Livrarea se face în fiecare dimineață, se livrează toate mesele, la serviciu sau acasă, în intervalul 6:00-9:00. Scopul urmărit este de a educa omul să își deprindă obiceiuri alimentare sănătoase, adoptând o alimentație corectă, complexă, de lungă durată.

Aflați mai multe detalii despre meniurile personalizate la un preț avantajos, cu un singur click aici.

Clienții care au trecut pragul Strong Body Building au fost încântați de rezultatele obținute și continuă să meargă la sală atât pentru a se menține, cât și pentru faptul că au câștigat un prieten. Aici puteți citi ce au scris clienții Strong Body Blogouilding.

Vi se pune la dispoziție un program complet și eficient pentru rezultate sigure într-un  timp record. Noi am văzut ce poate oferi, așa că de mâine toată echipa AutoExpert adoptă o dietă sănătoasă inspirată din meniurile delicioase prezentate mai sus.

„Dacă vreți să trăiți sănătos, încercați să trăiți echilibrat!”, Andrei Rusu

Adaugati comentariu