Andy Murray câștigă turneul BMW Open și un BMW i8

Atunci când te înscrii la turneul BMW Open din Munchen, cam ai idee ce te așteaptă la final, în cazul în care vei fi cel care ridică trofeul. Nu încerca să ridici și premiul, însă, oricât de multă fibră de carbon or fi folosit inginerii.

Cu foarte mici excepții, cel mai bun cadou este o sumă frumușică de bani, însă un BMW i8 este una dintre acele puține excepții. Îmi vine greu să cred că a existat măcar o clipă în care Andy Murray, tenismenul scoțian, s-a uitat la supercarul hibrid bavarez și s-a gândit că i-ar fi prins mai bine un cec cu contravaloarea. Poate doar dacă are deja unul acasă…

Pe lângă mașină, Andy a mai primit un premiu la fel de specific regiunii în care s-a desfășurat competiția – o pereche de pantaloni scurți din piele, lederhosen, pe care scoțianul nu s-a sfiit să-i probeze imediat, după cum o demonstrează și imaginea. Sunt convins că a regretat decizia imediat mai târziu, însă, când i-a fost prezentată spectaculoasa cheie de la și mai spectaculoasa mașină BMW, iar Andy nu a stat pe gânduri și s-a urcat la volan dând o tură scurtă chiar pe terenul central, sub privirile spectatorilor.

andy murray - autoexpert.ro (4)„Titlul ăsta înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Andy. „În definitiv, este primul obținut de mine pe zgură. Mi-a plăcut foarte mult săptămâna petrecută în Munchen. A fost un turneu magnific. Philipp (Kohlschreiber, finalistul turneului) a fost jucătorul mai bun în setul al treilea de astăzi, însă punctele cheie au mers în favoarea mea. Vremea nu m-a deranjat deloc. Scoțian fiind, sunt obișnuit cu ploaia”.

Într-adevăr, finala a fost amânată din cauza ploii. În cele din urmă, Andy Murray s-a impus cu scorul de 7:6 (4), 5:7 și 7:6 (4) după puțin peste trei ore de joc. Victoria lui Murray nu este doar primul său triumf pe zgură din carieră, ci și primul al unui britani din 1976 încoace.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top