Anvelopa Dunlop Sport BluResponse de la Dunlop câștigă noi premii

Două locuri I şi trei locuri II întăresc strategia Dunlop de a fi câştigătorul cursei etichetării şi a luptei pentru performanţă.

Dunlop, unul din producătorii de anvelope de ultra înaltă performanţă lideri la nivel mondial, anunţă astăzi că recent lansata anvelopă Sport BluResponse a fost declarată câştigătoarea testelor de specialitate organizate de ACE Lenkrad/GTU din Germania. Aceste victorii vin la doar câteva săptămâni după ce revista Auto Express din Marea Britanie a acordat anvelopei BluResponse aprecierea “o adăugare la gama de anvelope a mărcii, care merită toată atenţia”, aceasta ieşind în top într-o comparaţie cu principalii săi competitori.

Noua anvelopă Sport BluResponse, o anvelopă de vară destinată maşinilor de pasageri, livrează o serie de beneficii impresionante printre care se numără performanţa excelentă pe carosabil umed, nici un compromis din punct de vedere al kilometrajului şi economii importante realizate la consumul de carburant.

Construită pe baza experienţei a celor 125 de ani de victorii în cursele de profil ce marchează istoria Dunlop, anvelopa vine cu un set de polimeri derivaţi din motorsport, ce livrează o adaptabilitate sporită la suprafaţa drumului pentru performanţe impresionante ale frânării şi aderenţei pe carosabil umed. Cu un rating B la rezistenţa la rulare/ eficienţa consumului de carburant, pe noua etichetă UE pentru anvelope, şi un rating A pe etichetă la aderenţa pe carosabil umed, aceasta este de asemenea una din anvelopele cu cel mai mare rating, disponibile astăzi pe piaţă.

“Rezultatele foarte bune obţinute în testele revistelor de specilitate sunt o expresie a strategiei noastre de a livra unele din cele mai bune produse de pe piaţă, atât în termenii impuşi de noua etichetă pentru anvelope cât şi în cei ai altor criterii de evaluare ce au fost aplicate evaluării anvelopei”, a spus Sanjay Khanna, Managing Director, marca Dunlop.

“Cu un rating solid BA, anvelopa BluResponse este una din cele care au cea mai mare acoperire pe piaţă cu aceste grade înalte potrivit noii etichete UE pentru anvelope, iar recunoaşterea pe care o obţinem din beneficiile pe care ea le oferă dincolo de etichetă înseamnă că am livrat, în deplin acord cu strategia noastră, o anvelopă puternică şi de succes pe toate fronturile”.

Noi rezultate tocmai ce au fost publicate de ADAC, ÖAMTC (Austria) şi Stifung Warentest, toate plasând anvelopa BluResponse pe un solid loc doi. În aceste teste, anvelopa a ratat primul loc doar la un singur capitol în fiecare caz în parte.

Adaugati comentariu