Apar fotografii noi cu interiorul noului Mercedes-Benz Clasa G

Mercedes-Benz Clasa G

Noul Mercedes-Benz Clasa G se pregătește de ziua cea mare a debutului, la Salonul Auto de la Detroit. Dar se pare că brand-ul premium de la Stuttgart nu știe să țină secrete. Pe măsură ce ziua prezentării oficiale se apropie, tot mai multe fotografii ajung online. Astăzi, întregul interior al Clasei G a fost dezvăluit. Imaginile arată că ceea ce a venit pe lume ca un vehicul militar a devenit acum un mijloc de transport ultra-luxos.

15 ianuarie este ziua cea mare a prezentării oficiale, dar am primit până acum o serie de fotografii oficiale cu inteirorul și altele cu exteriorul, a căror lansare nu fusese programată. Imaginile confirmă că G-ul și-a păstrat design-ul legendar. Un războinic de elită pare să fie noul G, din moment ce interiorul său a fost supus unei transformări majore, împrumutând elemente de la limuzina exclusivistă, S-Class.

Mercedes-Benz Clasa G

Formele retro, loiale imaginii vehiculului militar construit în 1979, ascund un interior luxos și extravagant, care se aliniază trendului companiei. Păstrând aparențele de off-roader la exterior, Mercedes i-a dăruti noului G un interior modern, ultra-tehnologizat. Un nou sistem multimedia, un sistem de sunet Burmester, sisteme de asistență de ultimă oră și o cabină evident mai spațioasă, pentru că vehiculul a crescut în lungime și în lățime, toate își vor găsi loc în noua Clasă G.

Mercedes-Benz Clasa G

AȚI VĂZUT CUM ARATĂ EXTERIORUL NOULUI MERCEDES-BENZ CLASA G?

Primele imagini oficiale cu noul

Mercedes-Benz G-Class

Transmisia automată cu nouă trepte cu convertizor de cuplu își va găsi și ea loc în G-Class 2018, alături de suspensia independentă cu braț dublu pe puntea din față și o suspensie rigidă pe puntea din spate. Butoanele pentru cele trei diferențiale blocabile rămân la locul lor. Soldatul motorizat construit de Mercedes va primi o gardă la sol mai mare: 241 mm, cu 6 în plus față de modelul anterior. Actualizarea tehnologică include și o cameră HD de 360 de grade, care oferă mai multă siguranță în off-road, acolo unde G-ul este în mediul său natural.

La capitolul „motorizare”, G550 ar trebui să primească unitatatea AMG V8 cu 415 CP. Cu același motor, G65 va beneficia de aportul a 503 CP. Versiunea G65 ar putea renunța la unitatea V12, un tren de rulare hibrid înlocuindu-o sub capota off-roader-ului.

.SURSĂ FOTO: Motor1.com.

Adaugati comentariu