Apar șase camere noi pentru depistarea șoferilor care circulă fără rovinietă. Unde sunt amplasate?

rovinietă

Apar șase camere video noi pentru depistarea șoferilor care circulă fără rovinietă. Numărul lor pe teritoriul României ajunge astfel la 92.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță șase puncte noi de control. Acestea vor fi amplasate în zona de trecere a frontierei Zimnicea, la Turnu Măgurele, Foeni, Moravița, Jimbolia și Vama Veche.

Circulația pe autostradă. Sfaturi pentru șoferi și motocicliști

Cele 92 de camere aflate pe drumurile naționale și pe autostrăzi sunt incluse în Sistemul Informatic de Emitere, Gestiune și Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR), deținut de CNAIR.

Șoferii își pot verifica valabilitatea rovinietei achiziționate pe portalurile www.cnadnr.ro, accesând secțiunea Verificare Rovinietă, și pe www.eronivinieta.ro, prin introducerea datelor vehiculului pe care vor să-l verifice (numărul de înmatriculare, seria de șasiu).

Opt camere noi pentru depistarea mașinilor care circulă fără rovinietă

Cei care nu achită taxa de drum și sunt prinși circulând în afara localităților vor avea de plătit amenzi de până la 4.500 de lei. Vinieta pentrui autoturisme, pentru o perioadă de 12 luni, costă 28 de euro.

Vezi unde sunt amplasate și celelalte camere video pentru depistarea celor care circulă fără rovinietă >>>

Adaugati comentariu