Apariție nouă în CNRD: Bacău Rally Team

Debutul sezonului 2013 al Campionatului National de Raliuri Dunlop aduce ca si noutate infiintarea echipei Bacau Rally Team, proiect asumat de pilotul onestean Adrian Raspopa, care il va avea in dreapta sa pe navigatorul Catalin Grigoriu. Cei doi vor concura pe un Citroen DS3 R3 incadrat la Clasa 5.

Cel de-al doilea echipaj nominalizat sa puncteze pentru BRT este format din Bogdan Samoila si Florin Cojocaru, acestia evoluand pe o masina ce le este familiara, o Dacia Logan de Clasa 9. Pentru a ridica miza in intrecerea echipelor, componentei bacauane i se va alatura echipajul Dan Girtofan/Adrian Berghea la bordul performantei Skoda Fabia S2000 de Clasa 2.

Desi este o echipa care s-a intemeiat pe prietenie, BRT isi sporeste sansele de a se impune in fata echipelor mari care si-au impartit locurile fruntase in ultimii ani, dat fiind faptul ca obiectivul fiecarui echipaj in parte este acela de a castiga clasa in cadrul careia evolueaza.

Pentru ca a fost conceput sa promoveze judetul Bacau , proiectul BRT beneficiaza de sprijinul Primariei Onesti si al Consiliului Judetean Bacau. In acest sens BRT vizeaza si o componenta sociala prin organizarea de cursuri motivationale in licee cu scopul de a promova valorile locale si performanta in viata profesionala tinerilor care sunt in cautarea temeiului dezvoltarii personale. Totodata vor fi intreprinse actiuni pentru a apropia comunitatea bacauana de motorsport si de notiunile de siguranta in trafic.

Pentru indeplinirea tuturor obiectivelor pe care si le-a propus, Bacau Rally Team se bazeaza pe partenerii Popas Trebes, Comfert , Pambac,Mere Itesti, cat si de partenerii tecnici Omniasig,Go Pro,Sky Wellnes ,Vostok Europe prin Russian Shop si AutoPlus Onesti.

Adaugati comentariu