Apartamente spațioase de vânzare în zona Băneasa – Pipera

A venit momentul să cauți propriul apartament și devii 100% independent? Achiziția unei locuințe presupune un proces greu, dar frumos – îți dorești un apartament care să reflecte propriul stil de viață, în care să petreci ore de relaxare după serviciu și să sărbătorești cele mai importante momente din viața ta alături de familie și prieteni.

Vine un moment în viața ta când ai toate motivele să îți dorești propriul apartament spațios:

  • Visezi la propria bucătărie, în care să ai suficient spațiu pentru a experimenta singur sau pentru a găti cu prietenii.
  • Ai nevoie de un living care să poate găzdui grupul tău mare de prieteni.
  • Vrei un dormitor relaxant și spații suficiente de depozitare a tuturor obiectelor personale și ale partenerului.
  • Ar fi minunat să ai o cameră extra pentru oaspeți sau pentru momentul în care îți vei dori un copil.
  • Vrei să ai parte de liniște, fără să fie nevoie să ieși din București.

Găsești astfel de apartamente în București, într-o zonă în care ai acces către principale artere către inima orașului, către centrele comerciale și către escapadele tale de weekend. Este vorba despre cartierul dezvoltat de CATTED Residences, un ansamblu rezidențial construit la cele mai înalte standarde, format dintr-o zonă cu 43 de case și un bloc de 30 de apartamente.

apartamente 2

Cartierul este deja locuit de proprietarii vilelor din faza 1 și 2, iar construirea blocului de 4 etaje face parte din cea de-a treia fază a proiectului CATTED și va avea apartamente de 2 și 3 camere. Din punct de vedere arhitectural, blocul va fi realizat în armonie cu aspectul celor 43 de vile, iar fiecare apartament cuprinde în prețul de vânzare și un loc de parcare în zona subterană a blocului.

Dacă ai început deja căutările și cauți o alternativă pentru un ansablu rezidențial în Aviatorilor, Herăstrău, Sisești, Ianu Nicolae ori Străulești, iată câteva dintre caracteristicile cele două tipuri de apartamente din cartierul CATTED.

Apartamentul de 2 camere

Apartamentele de 2 camere au o suprafață utilă de minimum 67 mp, care se împart astfel: 23 mp pentru living, 14 mp pentru dormitor, 10 mp bucătăria, baia și logia de 4.5 mp fiecare. Apartamentele sunt foarte spațioase și cu loc suficient pentru depozitare, astfel încât să ai totul pus în ordine, să te bucurii de spații aerisite. Logia de lângă bucătărie și living este un loc perfect pentru a-ți crea prorpiul colțișor de relaxare.

Apartamentul de 3 camere

În cazul apartamentelor de 3 camere, suprafață utilă începe de la 84 mp, include 2 dormitoare, 2 băi, o bucătărie închisă, un living și o logie. Cu astfel de spații optimizate la maximum, apartamentul acesta este ideal pentru o familie în creștere. Desigur, în prețul apartamentului, este inclus și un loc de parcare în subteran. Mai multe informații despre apartamente și planurile fiecăruia pot fi luate de la catted.ro.

Alegerea primului apartament este extrem de importantă și poate una dintre cele mai mari făcute de-a lungul vieții. Dacă îți dorești să locuiești într-un cartier liniștit, dar aproape de oraș, află mai multe detalii despre achiziția unui apartament într-un cartier rezidențial construit după cele mai noi tendințe, în care accentul este pus pe spații largi și luminoase, dar și pe apropierea de natură.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top