Aplicația Waze nu mai permite raportarea filtrelor de poliție

Pe perioada Stării de Urgență, aplicația Waze a suspendat raportarea filtrelor de poliție de către utilizatori.

Utilizatorii aplicației de trafic Waze au remarcat faptul că de câteva zile nu mai pot raporta filtrele de poliție. Problema a fost raportată de utilizatori pe comunitatea Waze România pe Facebook.

Utilizatorii pot marca filtrele de poliție în aplicație, dar acestea nu vor mai apărea pe hartă. Suspendarea acestei funcții a fost introdusă pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse de Starea de Urgență.

În această perioadă când noul coronavirus SARS-COV-2 se răspândește, autoritățile au impus o serie de restricții temporare de circulație pentru a controla răspândirea virusului. Restricțiile sunt impuse cu ajutorul filtrelor de poliție, susținute și de Armata Română, unde participanții la trafic sunt verificați.

Pot circula cei care sunt nevoiți să meargă la locul de muncă și au asupra lor o adeverință de la angajator, sau pentru deplasări esențiale (aprovizionare cu bunuri de primă necesitate, asigurare asistență pentru persoane în vârstă, etc). În acest caz este necesară o declarație pe proprie răspundere.

10 lucruri de care să ții cont pentru a evita amenzi mari

 

Adaugati comentariu