Aplicație online pentru verficarea rechemărilor în service BMW și Mini

BMW România pune la dispoziția proprietarilor de automobile BMW și Mini o aplicație online prin care aceștia pot verifica dacă mașina pe care o dețin face parte dintr-o campanie de rechemare în service.

BMW România pune la dispoziția proprietarilor de automobile BMW o aplicație online gratuită prin care aceștia pot verfica dacă automobilul pe care îl dețin este supus unei campanii de rechemare în service.

Verificare online pentru campaniile de rechemare în service

În cazul în care mașina face parte dintr-o campanie de rechemare în service, proprietarii se pot adresa oricărui service autorizat BMW sau Mini. Remedierea problemelor indicate în acțiunile tehnice și campaniile de rechemare se face gratuit, fără costuri suplimentare pentru proprietari.

BMW nu poate identifica direct numeroasele automobile importate direct din afara țării și care pot face parte din campanii de rechemare în service. Un exemplu concret este cel al modelelor BMW Seria 3 E46 cu date de producție între noiembrie 1997 și iunie 2000 ce prezintă probleme la sistemul de airbaguri furnizat de compania Takata. O campanie pentru înlocuirea acestor aibaguri se află în desfășurare, iar posesorii acestor modele pot afla pe site-ul BMW dacă modelul respectiv trebuie să meargă în service.

Verificarea se poate face online la următoarea adresă: rechemări de siguranță și îmbunătățiri tehnice.

Adaugati comentariu