Aproape 600 de șoferi au rămas fără permis în vacanță

fără permis

Aproape 600 de șoferi au avut o vacanță de groază. Au fost trași pe dreapta după ce au depășit limita de viteză sau după ce au consumat alcool și au rămasf fără permis.

Nu mai puțin de 586 de șoferi vor fi pietoni în perioada următoare. 82 dintre aceștia au rămas fără permis după ce au fost prinși băuți la volan. Ceilalți 169 au călcat prea tare pedala de accelerație și au fost surprinși de radar.

Poliția Rutieră a aplicat zilele acestea 6.360 de sancţiuni contravenţionale. Și lipsa anvelopelor de iarnă a fost unul dintre motivele pentru amendarea șoferilor care s-au aventurat pe drumuri de munte cu mașinile neechipate corespunzător.

Update: Raportul MAI făcut public astăzi anunță că numărul celor sancționați cu reținerea permisului auto a trecut deja de 1.000. Poliţiştii rutieri au reţinut 1.057 de permise de conducere, fiind constatate 504 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi aplicate 9.973 de sancţiuni contravenţionale dintre care 117 pentru consum de alcool şi 2.815 pentru viteză, informează Mediafax.

Rămâneți pe recepție, vom reveni cu informații actuale referitoare la cifrele sancțiunilor acordate în vacanța de Sărbători de Poliția Rutieră.

Sursă foto: Observatorul Prahovean.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top