Aradul a fost cucerit de kartiști

“Micul circ” de la Arad, etapa a cincea a Campionatului Național de Karting Dunlop 2011, organizat de către Federația Română de Automobilism Sportiv a luat sfârșit, după ce, cei 51 de concurenți care s-au aflat la start au luptat și cu căldura, nu doar cu timpii.

Kartistii romani au avut concurenta atat din partea italienilor care au fost prezenti la fiecare etapa din acest an a CNKD, cat si din partea unor piloti veniti din Ungaria, Serbia si Luxemburg. Castigatorii au primit cupe, diplome, iar primii cinci clasati de la KF3 si Mini au plecat acasa cu cate un set de anvelope Dunlop.

Pista Vegas din Arad s-a devedit un loc de “joaca” potrivit pentru cei mai tineri piloti FRAS, care mai au o singura etapa in acest sezon competitional pentru a-si demonstra maiestria pe circuit.

Caravana CNKD se intoarce in septembrie la Bucuresti, pe17 si 18 ale lunii, cand circuitul AMCKart va gazdui ultimele intreceri din acest an ale Campionatului. Iar pentru ca finalul sa fie cu adevarat memorabil, FRAS ii invita pe kartistii licentiati sa asiste la Cupa Presei la Karting, care va avea loc pe 18 septembrie, imediat dupa festivitatea de premiere a etapei. 

Pe tinerii piloti si pe spectatori ii asteapta o intrecere la care jurnalistii vor face echipa cu vedete autohtone si cu piloti din CNR sau CNVC: George Grigorescu, Vali Porcosteanu, Claudiu David, Paul Andronic, Edwin Keleti sau Alex Filip. FRAS le pregateste foarte multe surprize si premii, atat pilotilor cat si jurnalistilor invitati.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top